Om Betel

Betelkyrkan är en församling bestående av människor som har funnit och söker en levande relation med Jesus Kristus. Genom att bland annat fira gudstjänst varje söndag och samlas i små grupper i hemmen, formar vi en gemenskap med mångfald. Här finns olika generationer, olika nationer, och en mängd olika bakgrunder representerade. Vi har en sak gemensamt och det är vår längtan att möta den Gud som bevisat sin reservationslösa kärlek till oss genom att sända sin son till världen.

Du kommer enklast i kontakt med oss genom att komma till en gudstjänst på Kyrkgatan 51 (mitt emot Restaurang Plaza) eller genom att ta kontakt med vår ordförande Robert Andersson (se kontaktsidan).

Välkommen!

P.S. För att enkelt få information om vad som sker i kyrkan kan du få ett nyhetsmail varje månad. Skicka bara ett mail till info@betel.se så ordnar vi det. Betelkyrkan finns även på Facebook:  http://www.facebook.com/betelkyrkanostersund. Gå in och Gilla så får du aktuell info om vad som är på gång och kan även samverka med oss. D.S

Copyright © 2005 - 2022 Betelkyrkan Östersund